fbpx

Over ons

EN / NL

Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Enrique, de man die jouw sneaker ideeën omtovert tot werkelijkheid. Inmiddels heb ik al 5 jaar ervaring en heb ik al met veel grote namen mogen samenwerken waar ik onwijs trots op ben.

Alle schoenen worden met de hand gemaakt. Ik gebruik hiervoor de beste verf die er op de markt is, Angelus Leather paint. Deze verf is elastisch en is kras en waterbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de verf los gaat laten.

Mijn aller eerste custom sneakers maakte ik in 2016, deze waren van mijn broer. Hij droeg de schoenen niet meer en ze zagen er nog goed uit. Nadat ik de schoenen in camouflage stijl had gepersonaliseerd ontving ik er veel goede reacties op. Hierdoor ben ik mijn eigen Instagram pagina gaan beginnen waarop ik de custom sneakers poste. 2 Jaar later heb ik website laten maken zodat ik wat makkelijkers bestellingen kon ontvangen.

Select your currency
EUR Euro